E martë 19 Tet 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
???
PRIMED -100% produkte natyrore
PRIMED -100% produkte natyrore
PRIMED -100% produkte natyrore
PRIMED -100% produkte natyrore
PRIMED -100% produkte natyrore
Gjendeni në: Shtëpi
Mirëserdhet në PRIMED-100% produkte natyrore pdf Shtyp Email

Mjalta është e ëmbël dhe prodhohet nga bletët(dhe disa lloje tjera) e cila del nga nektari I luleve.Mjalta është e ëmbël nga monosakaridet, fruktoza dhe glikoza e cila është përafërsisht e afert me sheqerin granular(97% ëmbëlsir nga saharoza –Disaharoza).

Mjalta ka veti atraktive kimike, si dhe ka shije specifike, e cila I ben disa gjellëbërrës ta përdorin në vend të sheqerit.Shumica e mikro-organizmave nuk zhvillohen ne mjaltën përshkak të mungesës të ujit.Sidoqoftw, mjalta më shpesh përmban vija latent të bakterijes Clostridium botulinum, e cila mund të jetë shumë e rrezikshme për fëmit e posalindur, për shkak se mund të transformohet në bakterie cila prodhon helme në traktin intestil të pazhvilluar, e cila mund të shkaktojë sëmundje, po edhe te jetë vdekjepruese.Ndikimi kryesor I bletëve gjate mbledhjes të nektarit dhe prodhimit te mjaltës është pllenimi I cili është me rëndësi të madhe te lulet. Gjatë kujdesjes së luleve, mbikqyrësit e bletëve kanë tendenca për hiperprodukcion të mjaltës ashtu që teprica mund të miret pa u dëmtuar bletët.Kur burimet ushqimore për bletët janë të pakta, mbikqyrësit e bletëve mund t’ju japing bletëve ushqim plotësues. Ushqimi plotësues zakonisht vjen në formë të sheqerit(saharozës) e cila përzihet me ujë.

Lexo më shumë...
 

Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 2 vizitorë në linjë